Gastenboek

 

 

Welkom op deze pagina,

Ik zou het zeer op prijs stellen als je hieronder laat weten hoe een behandeling is bevallen. Ook andere reacties of opbouwende kritiek zijn van harte welkom.

Bij voorbaat dank,

Debbie Houtman

7 reacties op “Gastenboek”

 • Ingrid schreef:

  Heb zojuist een wimperlift laten doen door Debbie. Vond het best wel beetje spannend, met die vloeistoffen bij mijn ogen. Maar Debbie stelde mij compleet gerust. Het resultaat is geweldig! Kan het iedereen aanbevelen. Daarbij is Debbie een super leuke en gezellige vrouw. In alles wat ze verteld blijkt dat ze trots wil zijn op alles wat ze in haar werk creëert. Tevens blijkt ook uit haar woorden dat ze niets verkoopt en/of toepast zonder het eerst zelf te hebben ondergaan. En dat merk je ook in haar manier van werken. Ik ga hier zeker terugkomen!

 • Nikki schreef:

  Deze week op aanraden van een vriendin mijn nagels (handen en voeten) bij Debbie laten doen. Ik kan niets meer zeggen dan dat ik ZEER tevreden ben met het resultaat. Het is een top mens, met oog voor detail.
  Tevens geeft zij goede adviezen en is eerlijk.
  Ik kom zeker terug, bedankt Debbie!!

 • Carolien schreef:

  Ik heb vanmiddag ook prachtige nagels laten zetten bij Debbie!! Ben er heel erg blij mee IN EEN WOORD GEWELDIG !!!!!!

 • loraine schreef:

  hallo
  ik ga binnenkort op vakantie naar ibiza en dacht bij mezelf laat ik ook eens als dame met mooie nageltjes gaan.?
  ik ben niet heel erg netjes met mijn nagels en ondanks dat ze best kort waren heeft debby ze heel mooi met glitter gellac behandeld, en wel zo gelakt dat de uitgroei in mijn vakantie niet zichtbaar is wat ik wel prettig vind.
  ook is debbie erg creatief want ze bedacht ter plekke om op 1 nagel een palmboompje te schilderen met een knipoog naar ibiza.
  zeer geslaagd dus. ze werkt heel georganiseerd met veel geduld en passie voor nagels

 • Coby schreef:

  Erg leuk ontvangen en met zorg mijn nagels behandeld met shellac

 • Chantal schreef:

  Ik heb kunstnagels op mijn tenen laten zetten, ik ben nog nooit zo trots geweest op mijn voetjes. Vanaf nu ga ik elke maand naar Debbie zo kan ik met vol trots op mijn slippertjes lopen deze zomer! Voor mij geen andere Nagelstudio meer.

 • Anne schreef:

  Als overbuur mocht ik als een van de eerste op de proef. Ik had nooit verwacht dat ik ooit nep-nagels zou nemen maar Debbie gaf aan dat ze modellen nodig had om op te oefenen en dat leek mij een leuke manier om eens uit te proberen.

  Debbie is erg gastvrij en aardig; je kunt het over van alles met haar hebben.
  Ik begon met gel maar die braken af, dat was niks voor mij (ik doe veel werk met mijn handen). “Zullen we dan de acrylnagels proberen?” Vroeg ze, nu bijna 2 weken later zitten ze er nog steeds keurig op, zelfs de nagellak zit nog zonder enige beschadiging! Dat de producten goed zijn die ze gebruikt kan je wel zeggen dus. Debbie heeft oog voor detail en werkt heel perfectionistisch. Ze is nu nog in opleiding dus kan je nagaan waar ze over een paar maanden is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.