Book Online

Let op: wij hanteren momenteel een klantenstop! Dat betekent dat we GEEN Nieuwe klanten aannemen! U hoeft hier ook niet over te bellen! Excuus voor het ongemak.

Wegens drukte kan het zijn dat er pas na 6 weken of zelfs langer plaats is. U kunt kiezen voor Debbie of Monique.

Wilt u een afspraak plannen, klik dan op de blauwe knop hieronder en zoek naar een geschikte pedicure behandeling die bij uw behoefte aansluit. U kunt meerdere behandelingen selecteren waarvoor dan een passende dag en tijd wordt gevonden.

Bij groen omkaderde data kunt u zichzelf op de wachtlijst plaatsen. U en andere wachtende krijgen dan bericht zodra er die dag een plekje is. Grijze dagen zijn volgeboekt en witte vakjes met zwarte letters zijn dagen dat er nog iets te boeken is voor de door u gekozen behandeling.

Zorgt u dat u op de afgesproken tijd aanwezig bent? Te laat komen kan ten koste gaan van uw behandeling.

Wij vragen 25% aanbetaling die bij het afrekenen verrekend zal worden met het totaalbedrag. U mag tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren (liever eerder uiteraard) U krijgt uw aanbetaling dan teruggestort of deze wordt bij uw volgende afspraak verrekend. Terugstorten kan tot 10 dagen duren. Aanbetalingen gaan via Mollie payments.

Tot snel,
Debbie

P.s. Wilt u met regelmaat terugkomen dan is het aan te raden alvast verder vooruit te plannen.

pedicure tafel
pijl