Advertentie

Praktijkruimte te huur

Deze ruimte is beschikbaar voor medisch, of basis pedicure, podoloog, podotherapeut, voetreflexoloog, sport en ontspanningsmassage, schoonheidsspecialiste, of een ander sport/gezondheids- of schoonheids-gerelateerd beroep. Het mag eventueel ook als kantoorruimte gebruikt worden.

Let op: geen nagelstyling, corona teststraten, voedselbereiding, erotische, of herrie makende beroepen en ook niet voor bewoning.

Deze nieuw gerenoveerde, rustig gelegen praktijk bevindt zich in Amsterdam Oost Watergraafsmeer en ligt dichtbij het Amstelstation, is goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en bij Sportpark Drieburg op 75 meter loopafstand zelfs voor 10 cent per uur met een maximale parkeertijd van 4 uur. Er kan een bedrijfsparkeervergunning aangevraagd worden.

De praktijk bestaat in totaal uit drie praktijkkamers, wachtkamer, keuken en toilet. Er zijn momenteel een pedicure en een permanente make-up artist gevestigd.

Er is per direct nog 1 kamer beschikbaar, van plusminus 15 m2 voor full time gebruik. In deze kamer is een keukenblokje met waskom met kraan en een kapstok aanwezig. Ok is er prachtige ledverlichting die in diverse tinten kan worden ingesteld en een airco installatie die de ruimte kan koelen en verwarmen. Verdere inrichting is vrij aan de huurder. De huurder mag de kamer eventueel delen met een andere gebruiker met een passend beroep onder de verantwoordelijkheid van de huurder.

Gezamenlijk gebruik van:

  • keuken, koffie en thee
  • toilet
  • wachtruimte
  • internet/Wi-Fi
  • vaatwasser
  • wasmachine en droger
  • 1x per week komt er een interieurverzorgster
  • camera beveiliging

KvK inschrijving vereist op naam van de gebruiker.
Huurprijs: € 800,- inclusief BTW, water, elektra en internet.
De huur wordt vastgelegd in een contract met een opzegtermijn van 6 maanden.
De huur en de vaste lasten worden jaarlijks geïndexeerd en doorberekend.
Er wordt bij aanvang 1 maand huur als borg in rekening gebracht.